Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Ad Evers

Ad is aanjager van de musculoskeletale echografie, shockwavetherapie, flywheel training, percutane electrolyse en EMTT in Nederland en initiator van het NT-e. Als docent op deze terreinen heeft hij al veel opleidingen gemaakt en verzorgd. Zijn ambitie om fysiotherapie een sterkere positie te geven in het zorglandschap vind je terug in de praktische toepasbaarheid van alle opleidingen. Na het volgen van onze opleidingen moet je een patiënt morgen anders kunnen behandelen dan gisteren.

Terug

Deel dit met een collega: