Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Bram van Huizen

Bram is fysiotherapeut en mede-eigenaar van een fysiotherapiepraktijk in Vlaardingen gevestigd in een groot (para-)medisch centrum met meerdere disciplines onder één dak. Sinds zijn kennismaking met flywheel training enkele jaren terug is deze in veel revalidatietrajecten onmisbaar geworden. Met flywheel tilt hij uiteenlopende soorten revalidaties naar een hoger plan. Naast flywheel training komen echografie en shockwave ook regelmatig terug in zijn handelen.

Terug

Deel dit met een collega: