Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

David Krijgsman

David is fysio- en handtherapeut in een eerstelijns praktijk. Na zijn opleiding is hij zich gaan specialiseren in de behandeling van arm- en schouderklachten en echografie. Echografie maakt voor hem de fysiotherapie een stuk completer waardoor de patiënt effectiever behandeld kan worden. Hij maakt op dit moment echo’s voor collega’s, huisartsen en specialisten. Daarnaast past hij al geruime tijd shockwave therapie en percutane electrolyse toe. David is ook verbonden aan de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

Terug

Deel dit met een collega: