Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Ellert Jan Barendrecht

Ellert Jan is fysio- en manueel therapeut in een praktijk die gespecialiseerd is in echo-diagnostiek voor de bovenste en onderste extremiteit en schouderrevalidatie. Sinds de toepassing van echografie bij zijn patiënten, is hij zich steeds meer gaan verdiepen in de anatomie van het bewegingsapparaat. Voor prof. dr. Carlo Martinoli was Ellert Jan verschillende keren tutor bij nationale en internationale cursussen. Hij beleeft veel plezier aan het bezoeken van internationale congressen die een relatie hebben met anatomie en echografie. Verder draait hij een wekelijks echogeleid injectie-spreekuur met de huisarts.

Terug

Deel dit met een collega: