Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Fred Bol

Fysiotherapeut Fred is overtuigd van de toegevoegde diagnostische waarde van echografie voor zowel de fysiotherapie als voor de (huisartsen)geneeskunde. Hij verzorgt schouderonderzoek voor verschillende collega's en huisartsen en ondersteunt hierbij de echogeleide interventies. Ook werkt hij bij de Medinova kliniek als MSU-echografist. In samenwerking met verschillende artsen maakt hij behandelprotocollen voor specifieke schouderpathologie gebaseerd op de echografische bevindingen.

Terug

Deel dit met een collega: