Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Janne Coumou

Janne is fysiotherapeut in de eerste lijn en past dagelijks echografisch onderzoek en shockwave toe bij musculoskeletale aandoeningen.
Sinds zijn kennismaking met echografie in 2013 is hij zeer enthousiast over de toepassing en de toekomst hiervan binnen de fysiotherapie. Niet alleen vanwege de technische aspecten maar ook vanwege het inzicht dat de patiënt hiermee in zijn/haar eigen aandoening gegeven kan worden, zelfs als er niets afwijkends te zien is.

Terug

Deel dit met een collega: