Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Kasper Kruijdenberg

Kasper is eigenaar van een grote fysiotherapiepraktijk in Alphen aan den Rijn. Deze praktijk is volledig gericht op orthopedische en sportmedische indicaties. Innoveren, samenwerken en kennis delen staan binnen deze praktijk centraal. Sinds 2009 heeft Kasper een passie voor echografie. Ook percutane electrolyse is een van zijn specialismen. Als docent kan Kasper zijn ruime ervaring en enthousiasme voor het vak en de drive om kennis te delen goed kwijt.

Terug

Deel dit met een collega: