Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

Miriam de Haan

Miriam is fysiotherapeut in een eerste lijnspraktijk gespecialiseerd op spier en pees problematiek. Zij maakt dagelijks diagnostische echo’s zowel bij haar eigen patiënten als die van collega’s en huisartsen. Samen met de huisarts zet ze ook echogeleide injecties. Ze ziet een grote meerwaarde voor het gebruik van echografie om patiënten meer inzicht in hun klachten te geven. Tijdens het behandeltraject gebruikt zij echografie voor het sneller aanleren van de juiste spieractivatie bijvoorbeeld post-operatief. Naast echografie maakt Miriam regelmatig gebruik van shockwave therapie en/of percutane electrolyse.

Terug

Deel dit met een collega: