Docenten

Het NT-e is trots op het groeiende team van gespecialiseerde docenten. Onze docenten zijn fysiotherapeut, arts, professor radiologie of wetenschapper en ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief binnen het vakgebied.

Ze zijn gespecialiseerd in het onderwerp van de opleiding, hebben ruime ervaring en beheersen zowel de theorie als de praktijk. Ze leren jou de kneepjes van het vak. En niet onbelangrijk; ze hebben daar ontzettend veel plezier in!

Tijdens de koffiepauzes en lunches heb je als cursist uitgebreid de tijd om met de docenten van gedachten te wisselen. Hoe fijn is dat?!

MSc. Ruben Heuven

Ruben is fysiotherapeut en werkt in een eerstelijns orthopedische praktijk in Utrecht. Gretig op zoek naar nieuwe kennis startte hij in 2016 met de opleiding tot manueel therapeut welke hij succesvol afrondde. Vanuit zijn bijzondere interesse in het diagnostisch klinisch redeneren volgde hij daarnaast diverse scholingen in de echografie. Op dit gebied heeft hij zich binnen de praktijk verder ontwikkeld. In 2020 is hij gestart met de opleiding klinische epidemiologie in Amsterdam.

Terug

Deel dit met een collega: