Workshop Bedrijfsvoering van de fysiotherapiepraktijk


Doelgroep(en):

Fysiotherapeuten

Niveau:

Starter, Gevorderd, Expert

Eindtoets

Nee

Certificaat

Ja

Starttijd - eindtijd

13:00 - 17:00

Aantal lesdagen / modules

0,5 lesdag

Tip een collega Direct inschrijven

Kosten: € 145,-

Workshop Bedrijfsvoering van de fysiotherapiepraktijk

Tip een collega Direct inschrijven

Cursusdata

Doelgroep

Deze opleidingsdag is voor (inkomende) praktijkhouders en -managers die de strategische dialoog willen oppakken m.b.t. de bedrijfsvoering van hun praktijk. Spar tijdens deze dag met collega’s en docenten die veel ervaring hebben in het opzetten en begeleiden van deze trajecten.

Doel van de opleiding

Elke praktijkhouder kent de moeilijke vraagstukken van deze tijd. Hoe loods ik mijn praktijk de toekomst in? Heb ik voldoende concurrentiekracht? Hoe reduceer ik de afhankelijkheid van verzekeraars en hoe belangrijk is omzettoename?
Allemaal vraagstukken die je als bedrijfsmanager in de gezondheidszorg wilt beantwoorden. Moet beantwoorden zelfs. Want de praktijk die zich het best aanpast aan de omstandigheden wordt en/of blijft succesvol. Deze workshop is een goede stap op weg naar een succesvolle toekomst.
Aan het einde van deze dag weet jij waar jouw lacunes zitten en hoe je die kunt aanpakken. Kortom, een niet te missen dag op weg naar 2020 en verder.

Inhoud van de opleiding

Deze dag maak je kennis met ‘ondernemen in de fysiotherapie’. Na afloop heb je de richting te pakken hoe je beter áán je praktijk kunt werken dan ín je praktijk. Je krijgt inzichten hoe je praktijk beter kunt managen en hoe je kunt ondernemen.

Tijdsduur

13.00u tot 17.00u.

Didactische werkwijze

De docenten gebruiken de volgende werkwijzen:

  • Workshops
  • Lezingen
  • Praktijkvoorbeelden

Docenten van deze opleiding

De docenten die in het NT-e actief zijn, hebben ruime ervaring in het vakgebied en leren jou de kneepjes van het vak. Ze zijn veelal - net als jij - in de praktijk actief. Wij proberen de docenten zo te programmeren dat je als cursist van meerdere docenten les krijgt.

Deze opleiding wordt afwisselend gegeven door (een combinatie van) onderstaande docenten.

Goed om te weten

Cursusnummer: 2741
Min / max deelnemers: 15 / 35
Inbegrepen: -

Aantal voorbereidingsuren: 0
Aantal contacturen: 4
Aantal zelfstudie-uren: 0
Totale studiebelasting uren: 4