Over het NT-e

Fysiotherapie of huisartsen cursus bij het NT-e, daar word je beter van!

Met onze cursussen stomen wij dagelijks fysiotherapeuten, huisartsen en andere (para-)medici klaar voor de praktijk van morgen. Onze opleidingen zorgen ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied! Al duizenden cursisten gingen je hierin voor!

Voor welke opleidingen?

Het NT-e richt zich met name op bijscholing op het gebied van diagnostiek en behandeling van musculoskeletale en abdominale aandoeningen. Het hele jaar door geven wij echografiecursussen voor fysiotherapeuten en huisartsen. Voor de fysiotherapeuten zijn er ook nog opleidingen voor shockwave therapie, electrolyse en flywheel training. Alle opleidingen richten zich op Basis, Gevorderd of Expert niveau.

De opleidingen zijn up-to-date, praktijkgericht en besteden aandacht aan de plek binnen het totale behandelplan. Bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van de cursussen die we organiseren voor fysiotherapeuten en huisartsen.

Bekijk hier alle cursussen.

En jij bent onze gast!

Cursisten worden gastvrij ontvangen in het NT-e. De inrichting van de leslokalen is modern en je werkt er met de nieuwste apparatuur. We hebben een sfeervol café waar je een lekker kop koffie kunt drinken of geniet van een heerlijke lunch. Immers, leren doe je het best in een prettige en comfortabele omgeving!

NT-e docenten uit de praktijk

Onze docenten zijn experts binnen hun (deel)vakgebied en staan zelf dagelijks in de praktijk. Zij lopen dus tegen dezelfde zaken aan als jij. Dat helpt enorm tijdens de cursussen in het maken van de vertaalslag van leslokaal naar patiënt.

Daarnaast nodigen we regelmatig (inter)nationale topdocenten uit die hun kennis en vaardigheden komen delen. Zij bespreken uitdagende onderwerpen waar jij (dagelijks) in de praktijk mee te maken hebt. Zo blijf je verbonden met de nieuwste inzichten.


Bekijk alle opleidingen