Over het NT-e

Het NT-e, daar word je beter van!

In het NT-e worden dagelijks fysiotherapeuten en andere (para-)medici klaargestoomd voor de praktijk van morgen. Het NT-e zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied!

Voor welke opleidingen?

Het NT-e richt zich met name op opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling van musculoskeletale aandoeningen. Opleidingen binnen de musculoskeletale echografie, shockwave therapie, electrolyse en flywheel training worden het hele jaar door gegeven. Alle opleidingen richten zich op Basis, Gevorderd of Expert niveau.

De opleidingen zijn up-to-date, praktijkgericht en besteden aandacht aan de plek binnen het totale behandelplan. 

En jij bent onze gast!

Cursisten worden gastvrij ontvangen in het NT-e. De inrichting is modern, je werkt met de nieuwste apparatuur en we verzorgen heerlijke lunches. Immers, leren doe je het best in een prettige en comfortabele omgeving!

NT-e docenten

Onze docenten zijn expert binnen hun (deel)vakgebied en staan zelf dagelijks in de praktijk. Zij lopen dus tegen dezelfde zaken aan als jij. Dat helpt enorm in het maken van de vertaalslag van leslokaal naar patiënt.

Daarnaast programmeren we regelmatig (inter)nationale topdocenten die hun kennis en vaardigheden komen delen. Zij bespreken uitdagende onderwerpen waar jij (dagelijks) in de praktijk mee te maken hebt. Zo blijf je verbonden met de nieuwste inzichten.


Bekijk alle opleidingen