Coronabeleid NT-e

Coronabeleid NT-e

Praktijkonderwijs in het NT-e is weer gestart. Uiteraard geven wij alle opleidingen in lijn met de RIVM-richtlijnen en beroepsprotocollen. Deze zijn hier en daar aangescherpt om cursisten maximale bescherming te bieden.

Het NT-e conformeert zich vanzelfsprekend aan het overheidsbeleid. Dit betekent:

  • We volgen een coronaprotocol, dat voorafgaand aan de start van een opleiding ook aan cursisten wordt gemaild. 
  • We maken steeds keuzes in functie van het beleid van de overheid, van de beleidsregels rondom behandelingen fysiotherapie en in functie van de gezondheid van onze klanten en medewerkers.
  • Het NT-e respecteert de persoonlijke keuze van cursisten en docenten als het over coronapreventie gaat. Mocht ons beleid niet in lijn zijn met jouw keuze, laat het ons dan weten.

Lees de huisregels m.b.t. corona

Bij vragen schroom niet om ons te mailen of te bellen, via 0347 745050 of info@nt-e.nl

Team NT-e


Bekijk alle opleidingen

NT-e docenten uit de praktijk

Onze docenten zijn experts binnen hun (deel)vakgebied en staan zelf dagelijks in de praktijk. Zij lopen dus tegen dezelfde zaken aan als jij. Dat helpt enorm tijdens de cursussen in het maken van de vertaalslag van leslokaal naar patiënt.

Daarnaast nodigen we regelmatig (inter)nationale topdocenten uit die hun kennis en vaardigheden komen delen. Zij bespreken uitdagende onderwerpen waar jij (dagelijks) in de praktijk mee te maken hebt. Zo blijf je verbonden met de nieuwste inzichten.

En jij bent onze gast!

Cursisten worden gastvrij ontvangen in het NT-e. De inrichting van de leslokalen is modern en je werkt er met de nieuwste apparatuur. We hebben een sfeervol café waar je een lekker kop koffie kunt drinken of geniet van een heerlijke lunch. Immers, leren doe je het best in een prettige en comfortabele omgeving!